TØMRER & SNEDKER

Entreprise

Er et nyt byggeprojekt ved at tage sin form og skal det fra papiret og ud i virkeligheden? Hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har vi mange års erfaring med at styre byggeprojekter fra start til slut. Vi kan derfor hjælpe dig som enten total-, hoved- eller fagentreprenør, afhængig af hvad du har brug for.

Du ved bedst, hvilken entrepriseform du skal bruge. Det afhænger nemlig i høj grad af dit projekt, og hvor langt du er i processen med planlægningen, men også hvor meget tid og viden du selv har.

Der er meget, man skal tage højde for, når et byggeriprojekt påbegyndes, og derfor er vi her for at hjælpe dig.​

Totalentreprise

Skal du have bygget nye erhvervslokaler, eller skal drømmehuset tage form. Drøhse – Tømrer & Snedker kan hjælpe dig som totalentreprenør, hvor vi klarer alt i forhold til byggeprojektet. Vi tager os af hele byggeprocessen, fra opstarten til bygningen står færdig. Vi håndterer alt fra kontrakter med underentreprenører, arkitekter og ingeniører, så du får det resultat, du havde i tankerne. Vi sætter en ære i god dialog med vores kunder, så du bevarer overblikket over byggeriet og tidsplanen. Økonomien er altid en vigtig faktor i et byggeprojekt, og her hjælper og rådgiver vi naturligvis også vores kunder på vej.

Hovedentreprise

Skal du bruge en hovedentreprenør til at realisere dit byggeprojekt? Med Drøhse – Tømrer & Snedker ApS som hovedentreprenør på dit byggeprojekt styrer vi det meste af byggeriprocessen fra start til slut.​

Vi finder de rette underentreprenører, så du får netop den løsning, du havde i tankerne. Du kan tage den med ro, mens vi holder overblikket med kontrakter, økonomien, tidsplan og ledelsen af byggeriet.

Fagentreprise

Har du styr på byggeprocessen, men mangler en fagentreprenør med ekspertise indenfor tømrer- og snedkerfaget? Vi hjælper dig gerne – Vi kan klare alt fra energirenovationer, tagkonstruktioner, nye vinduer, døre og specialløsninger. Læs for eksempel, hvordan vi i vores snedkerværksted kan skabe en helt unik løsning, der passer til netop dit byggeri.

Vi var fagentreprenør for Seminariehuset Ribe, der skulle have renoveret tag og facade. 

Kontakt os, når du vil gøre din vision til virkelighed, og få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at rådgive dig, så du får netop den løsning, der passer til dit behov. Ring til Steffan Skipper

Indhent byggetilbud

 

Vil du gerne have et tilbud på dine byggeprojekter? Så udfyld alle felterne herunder, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud til dig.​