TØMRER & SNEDKER

Vores ydelser

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS løser et utal af opgaver for både private og erhvervskunder. Alt fra store og små opgaver, hvor vi holder overblikket gennem hele processen, så du har tiden til at koncentrere dig om andre ting. Det gælder ved de store byggeprojekter, men også når du har brug for en helt særlig løsning til for eksempel døre, reoler, hylder og trapper. Læs, hvordan vi på vores snedkerværksted kan hjælpe dig med dine specialopgaver.

Vi har mere end 40 års erfaring indenfor tømrer- og snedkerfaget. Vi har et bredt lokalt kendskab og et godt netværk af underentreprenører, som vi bruger til at stille det stærkeste hold til at løse opgaven til netop dit behov. Vores kompetencer spænder bredt, og uanset om du har brug for en total-, hoved- eller fagentreprenør, sørger vi for, at dit projekt kommer i mål. Når vi er med på din byggerejse, sikrer vi altid, at resultatet lever op til både dine ønsker og dine behov. Vi står for byggetilladelser, myndighedsansøgninger og meget mere. Projektet er i trygge hænder med Drøhse – Tømrer & Snedker ApS som leverandør Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine projekter.

Har du et privat byggeprojekt?

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS kan hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Uanset om du drømmer om et walk-in-closet, nybyggeri af et hus eller et sommerhus, algebehandling af tag og belægning, en ny udestue, døre, vinduer eller en ny trappeopgang. Med andre ord: Vi kan hjælpe dig med alle dine boligdrømme – store som små.

Du kan læse mere om nogle af de projekter, vi har været ansvarlige for her. Se for eksempel, hvordan vi stod for tømrer- og snedkerarbejdet, da det fredede husmandssted i Skovbølling skulle renoveres og restaureres i overensstemmelse med de teknikker, der blev brugt i 1930’erne.

Erhvervskunde

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS kan udføre mange forskellige typer af erhvervsbyggeri. Alt fra staldbyggeri, produktions- og lagerhaller til nyopførelser, tilbygninger og modernisering. Skal jeres kontor for eksempel ændres eller have en opdatering, kan vi hjælpe dig med at skabe et kontormiljø, som gør det til en drøm at møde på arbejde hver dag. Men selvfølgelig kan du også få hjælp til de mindre opgaver, for eksempel hvis du har brug for en specialløsning.

Vi har samlet referencer fra vores erhvervskunder, her kan du blandt andet læse om, hvordan Mediehuset Aabenraa fik lavet et helt unikt indgangsparti.

Vil du have et tilbud eller høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som erhvervskunde? Ring, eller skriv til Tue Jensen på telefon 23 84 85 30, eller send en mail til tj@d-ts.dk.

Følg med på LinkedIn, hvor vi løbende fortæller om vores igangværende projekter.​