TØMRER & SNEDKER

Snedkerværksted

En snedker er en ganske speciel håndværker – Han arbejder med træ, men har en ganske særlig passion og sans for finesse og detaljer. På Hedelykkevej har vi vores eget snedkerværksted, hvor vi blandt andet laver inventar til bygninger. Vi laver alt fra lette trapper, specialfremstilling af lister, reoler, hylder, radiatorskjulere, indvendige døre og vinduer efter specialmål med mere. Vores værksted har eksisteret siden 1977, og vi har over 40 års erfaring med at skabe netop de løsninger, som vores kunder efterspørger.​

Vi laver snedkeropgaver efter dine ønsker. Vi kan lave køkken efter mål, walk-in-closet, udkigs-/skydetårne til jægere og meget mere. Kun din fantasi sætter grænserne.

Restaurering med respekt

I vores snedkerværksted står vi også for restaurering med respekt for de gamle håndværkstraditioner. Vi kan for eksempel restaurere døre og vinduer, så dit hjem eller din erhvervsejendom bibeholder samme charme og udtryk, som det var tiltænkt i bygningsåret. Det gjorde vi for eksempel i den tyske præstegård i Løgumkloster, hvor 40 unikke vinduer skulle restaureres.

Gennem vores netværk finder vi de helt rigtige samarbejdspartnere, der sikrer, at dit projekt bliver helt perfekt.​

Ring til os på 74 74 38 18, og få en snak med Christian Thomsen, om hvordan vi kan lave en helt unik løsning til dig.

Vores mangeårige erfaring kom til gavn, da en familiebolig i Skovbølling skulle renoveres og restaureres med samme håndværk som i 1930’erne, hvor vi lavede køkkeninventar i vores eget snedkerværksted.

Unikaprodukter

Nedenfor kan du se nogle af de unikaproduktioner, vi har lavet til vores kunder – drømmer du om en helt særlig specialløsning, som for eksempel en ny trappe, smukke vinduer eller måske en reol, der skal passe ind efter specialmål, så kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent byggetilbud

 

Vil du gerne have et tilbud på dine byggeprojekter? Så udfyld alle felterne herunder, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud til dig.​