TØMRER & SNEDKER

Staldbyggeri

Hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har vi stort fokus på at leve op til kundens krav og forventninger. Derfor udfører vi mange forskellige former for staldbyggeri, da alle landmænd har forskellige behov og ønsker til deres stald. Vi udfører altid staldbyggeri i tæt dialog med vores kunder, og vi kan blandt andet tilpasse staldbyggeriet til alle slags dyr og alle typer af materialer – selvfølgelig altid med fokus på funktionalitet, driftsøkonomi, udseende samt miljøkrav og lovgivning.​

Vi holder overblikket over processen med dit staldbyggeri, hvad enten det er som total-, hoved-, eller fagentreprenør. Det gælder både ved nye stalde, tilbygninger og renovering, og afhængig af hvad du har brug for, styrer vi også entrepriserne for blandt andet jord, veje, pladser, kloak, udvendigt anlæg og bede, betonelementer, samt murer- og støbearbejde.

Skal der tilknyttes en servicebygning til dit staldområde, kan vi bygge det. Se for eksempel, hvordan vi for Maaling Avl og Opformeringlavede badefaciliteter, frokostrum samt møde- og kontorlokaler til både ansatte og gæster.

En løsning til dit behov

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS kan også lave tilbygninger til allerede eksisterende stalde, moderniseringer af staldanlæg eller fag- eller hovedentrepriser af komplette produktionsanlæg. Og hvis du blot ønsker en ”hustømrer”, som kommer og hjælper med reparation af lofter, tag, porte eller udskiftning af døre – så kan vi også hjælpe med det.

​Vi har mange års erfaring med netop staldbyggeri, og med den rette rådgivning og kommunikation finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning til netop dit staldbyggeri.

Vi har samlet nogle af vores landbrugsbyggerier her. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi stod for byggeriet af en helt ny kostald til landmændene Jacob og Peter Petersen i Rødekro, hvor der skulle være plads til 450 køer, servicebygning og malkerobotter.

Har du et nyt byggeprojekt i støbeskeen, så kontakt Tue Jensen.

Eksempel på

Staldbyggeri

Indhent byggetilbud

 

Vil du gerne have et tilbud på dine byggeprojekter? Så udfyld alle felterne herunder, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud til dig.​