OM FIRMAET

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS blev grundlagt den 17. marts 1977 af Jan Drøhse, som startede alene i en garage i Bjerndrup. Efterhånden blev pladsen for trang, og med et kort stop i nye lokaler på Nørregade i Løgumgårde, byggede han i 1979 et nyt værksted på Hedelykkevej 2, hvor firmaet også har til huse den dag i dag.

Virksomheden har stille og roligt udviklet sig gennem årene – der er løbende kommet flere ansatte til og Drøhse – Tømrer & Snedker ApS tæller i dag mere end 40 ansatte.

Tue Enghave Jensen

1. juli 2007 overtog den tidligere tømrerlærling og bygningskonstruktør Tue Enghave Jensen virksomheden. Jan Drøhse fortsatte i årene efter sit daglige virke på kontoret, for i 2009 at trække sig tilbage og nyde sit otium. 1. juli 2016 fik virksomheden nyt navn og gik fra at hedde Jan Drøhse ApS til det nuværende Drøhse – Tømrer & Snedker ApS.

I over 10 år har Drøhse nu været i nye hænder og er sidenhen fortsat vokset. Virksomheden er i dag blandt de førende tømrer og snedker forretninger i Syd- og Sønderjylland, og formår med stor alsidighed blandt medarbejderne at spænde bredt. Drøhse udfører alt indenfor faget, lige fra parcelhuse, erhvervsbyggeri, staldbyggeri og kirker, museer og herregårde til specialfremstilling af vinduer og døre mm. på eget snedkerværksted.

I de seneste år har Drøhse også specialiseret sig i energirenovering af privatboliger, og blandt andet derfor har virksomheden en særligt uddannet energivejleder, der rådgiver om muligheden for grønne forbedringer i hele huset.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har en stor faglig viden og mange års erfaring. Drøhse er meget bevidst om det ansvar, der ligger i at være en større, lokal virksomhed og har sammenlagt gennem årene uddannet mere end 40 lærlinge.