TØMRER & SNEDKER

Tømrer til boligforeninger​​

Mangler I en dygtig tømrer til renoveringsarbejde i jeres andelsboligforening eller boligforening? Så kan vi løse opgaven for jer. Vi renoverer andelsboliger i hele Syd- og Sønderjylland.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS har 40 års erfaring med at udføre tømrer- og snedkeropgaver. Står I overfor at skulle renovere en andelsboligforening eller boligforening, så kan I trygt overlade opgaven til os. Drøhse – Tømrer & Snedker ApS udfører kvalitetshåndværk. 

Vi løser renoveringen, så den lever op til jeres kunders ønsker og behov. Det gjorde vi, da Gråsten Boligforening skulle have renoveret to store boligafdelinger, hvor vi både efterisolerede, udskiftede døre og vinduer, lavede vindstop og ny gangbro, eller da Andelsboligforeningen Solbærvængetskulle renovere 13 boliger med nyt tag og undertag. Her udskiftede vi udhæng, satte nye tagrender op, efterisolerede og skiftede alle vinduer.​

Professionel renovering og energioptimering

Hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS løser vi mange opgaver i forbindelse med renovering af andelsboligforeninger og boligforeninger i Syd- og Sønderjylland som enten fagentreprise eller hovedentreprise.

Det spænder over alt fra:

  • ​​Efterisolering
  • ​​Vinduesudskiftning
  • ​Tagudskiftning
  • ​​Energioptimering
  • ​​Renovering af bryggers, køkken og bad​

​Vi baserer renoveringer og energirenoveringer af andelsboligforeninger og boligforeninger på god og professionel rådgivning og sikrer, at der leveres kvalitetsarbejde og de mest optimale løsninger for kunden.

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS overholder tidsplaner og aftaler, og vi vægter samarbejdet med bygherrer, arkitekter og rådgivere baseret på åbenhed og ærlighed. Når vi renoverer, sørger vi for mindst mulig gene for beboerne, for eksempel minimal støj og let adgang til deres huse, for at sikre en stor kundetilfredsheden.

Specialløsninger

Har I brug for en specialløsning, kan vi hjælpe jer i vores snedkerværksted, hvor vi kan fremstille netop den løsning, der passer til jeres behov. Læs, hvad vi kan hjælpe jer med her.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på renovering af en andelsboligforening eller en boligforening i Syd- og Sønderjylland.​

Eksempel på arbejde for

Boligforeninger

Indhent byggetilbud

 

Vil du gerne have et tilbud på dine byggeprojekter? Så udfyld alle felterne herunder, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud til dig.​