TØMRER & SNEDKER

Privat

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS kan hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Uanset om du drømmer om et walk-in-closet, nybyggeri af et hus eller et sommerhus, algebehandling af tag og belægning, en ny udestue, døre, vinduer eller en ny trappeopgang. Med andre ord: Vi kan hjælpe dig med alle dine boligdrømme – store som små.

Du kan læse mere om nogle af de projekter, vi har været ansvarlige for her. Se for eksempel, hvordan vi stod for tømrer- og snedkerarbejdet, da det fredede husmandssted i Skovbølling skulle renoveres og restaureres i overensstemmelse med de teknikker, der blev brugt i 1930’erne.

Kontakt
Vil du have et tilbud eller høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine boligønsker? Ring, eller skriv til Tue Jensen på telefon 23 84 85 30, eller send ham en mail på tj@d-ts.dk, så tager vi fat i dig.

Du kan også blive inspireret på vores Facebook-side, hvor vi løbende lægger billeder op, der viser vores igangværende projekter.

Ombygning og tilbygning for private

Drømmer du om at få et køkken-alrum, at få slået de to børneværelser sammen til ét stort værelse eller at få en udestue, en ny trappe eller lignende? Vi kan hjælpe dig med det hele – stort som småt.

En af vores kunder med et lille rødt murstenshus i Lyngby gik også rundt med nye boligdrømme, se her, hvordan vi som totalentreprenør hjalp dem med renovering af huset og en helt ny tilbygning.

Nybygning

Går du rundt med store drømme om nybyggeri, hvor alt er tilpasset til lige præcis dine behov, så er Drøhse – Tømrer & Snedker ApS klar til at sikre, at du får den helt rigtige løsning. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af nybyggeri.

Vi sætter det rigtige hold af fagfolk og sikrer, at dine kreative ideer bliver til virkelighed med vores ekspertise indenfor alt fra familiehuse til staldbyggerier. Vi tilbyder 3D-projektering, så dit byggeprojekt bliver visualiseret, og du kan se resultatet, inden arbejdet går i gang. Vi sørger naturligvis for, at byggeriet overholder alle bygningsreglementer, så du som bygherre ikke skal tænke på det.

Se her, hvordan vi hjalp Maalling Avl og Opformering med at bygge en helt ny servicebygning til deres svinestald.

For at sikre at dit byggeri fra start til slut lever op til dine ønsker, hjælper vi dig gerne som total-, hoved- eller fagentreprenør. Vi rådgiver dig i forhold til stil, materialer og løsninger – og samtidig holder vi overblikket over processen, så du med ro i sindet kan bruge tiden på andre ting. Læs, hvad vi kan tilbyde dig som total-, hoved- eller fagentreprenør på dit projekt.

Vinduer og døre
Hvis det er nye døre og vinduer, du drømmer om, så sørger vi for levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter – og hvis du egentlig er glad for de vinduer, du har i dit hjem eller din erhvervsejendom, men de trænger til en kærlig hånd, så renoverer vi dem gerne i vores snedkerværksted. Her kan vi også fremstille vinduer og meget andet efter specialmål og udformning lige efter dine ønsker.

Kontakt
Er dine gode ideer begyndt at spire, og vil du høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dem, så ring til Christian Thonsen.

Indhent byggetilbud

 

Vil du gerne have et tilbud på dine byggeprojekter? Så udfyld alle felterne herunder, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud til dig.​