TØMRER & SNEDKER

Tagrenovering

Er der huller i taget, eller er det på tide at få nyt tag over hovedet? Drøhse – Tømrer & Snedker ApS står klar til at varetage opgaven for dig. Vi har gennem tiden repareret næsten alle slags forskellige typer af gamle tage og lagt utallige nye tage for vores kunder. På baggrund af vores store erfaring er vi i stand til at rådgive dig om det rigtige valg af nyt tag, hvis der skulle være brug for det. På den måde kan vi sammen finde frem til det rigtige materiale og det tag, som passer bedst til netop dine ønsker og husets stil.

Vi lægger alle slags nye tage – blandt andet eternittage, RubberCoverTM EPDM fra Firestone og tegl, og vi står naturligvis for hele processen lige fra levering til montering.

​Certificeret Firestone

Høj kvalitet og miljørigtige materialer er en mærkesag for os her hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS, og derfor er vi stolte over at være certificeret Firestone. Firestone RubberCoverTM EPDM er et exceptionelt tagsystem, som er fremstillet af en syntetisk EPDM-gummiblanding. Når vi bruger RubberCover, sikrer vi en nem installation, ingen åben ild og ingen problemer. Derudover har uafhængige holdbarhedsundersøgelser vurderet, at den forventede levetid for de CE-mærkede EPDM-membraner er over 50 år, hvilket gør EPDM-membraner til et af de mest miljøvenlige tagsystemer på markedet.

RubberCover

​Når vi hos Drøhse – Tømrer & Snedker ApS bruger RubberCover, har det mange fordele for dig og dit hus. RubberCover er nemlig et tagsystem med mange anvendelsesmuligheder. Derfor er det interessant både for jer med parcelhuse og/eller tilbygninger og for jer med terrasser, haveskure, verandaer, garager, carporte, tagrender og kviste. RubberCover har uovertrufne egenskaber og kvaliteter, og hvis vi skal fremhæve nogle af de vigtigste fordele, er de:

  • ​Uovertruffen holdbarhed og punkteringsmodstand
  • ​Miljøvenligt
  • ​Høj elasticitet (>300%)
  • Kan nemt tilpasses fremtidige ændringer (f.eks. ekstra tagvinduer osv.)
  • ​Giver mulighed for at indsamle og anvende regnvand
  • ​Egnet til grønne tage
  • Installation uden brug af åben ild

Læs her, hvordan vi var med til at lave en ny og unik tagkonstruktion til Mediehuset Aabenraa, hvor vi fik lov til at udfolde vores håndværk som tømrere og snedkere.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, når dit tag skal repareres eller renoveres? Så kontakt Tue Jensen.

Indhent byggetilbud

 

Vil du gerne have et tilbud på dine byggeprojekter? Så udfyld alle felterne herunder, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud til dig.​