TØMRER & SNEDKER

Byg garanti​

Hos Drøhse – Tømrer og Snedker sætter vi en ære i, at arbejdet for vores kunder udføres med høj kvalitet.

Skulle der mod forventning opstå fejl eller mangler, så er du som kunde dækket af Byg Garantiordning. Byg Garanti fungerer som et økonomisk sikkerhedsnet for dig som privat forbruger – og giver dig en ekstra tryghed. Ordningen dækker eventuelle tab som følge af fejl eller mangler ved et håndværksarbejde op til maksimalt 150.000 kroner inkl. moms.

Byg Garantiordningen dækker det beløb, du som forbruger får tilkendt i Byggeriets Ankenævn, og dækker synlige fejl og mangler i tre år samt skjulte fejl og mangler i ti år.

Du kan læse mere om betingelser på Byg Garantis hjemmeside her.​​

Byg Garantiordning hos Drøhse

Hos Drøhse – Tømrer & Snedker er vi medlem af Dansk Byggeri. Det indebærer, at du som privat forbruger er dækket af garantiordningen Byg Garanti på den håndværksmæssige udførelse af vores arbejde i privat byggeri. Garantiordningen gælder, uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Selve ansvaret for materialernes kvalitet ligger hos producenterne, men her hjælper vi dig selvfølgelig gerne med henvisning og dialog med de pågældende producenter, hvis uheldet skulle være ude. Vi vælger altid vores leverandører med omhu.​ Hvis du mod forventning skulle få brug for denne garantiordning, så får du direkte adgang til Byggeriets Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, der både er tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis din indsigelse er berettiget. Vi er stolte over at være medlem af Dansk Byggeri og dermed give vores kunder de bedste betingelser ved dækning af Byg Garanti. Du er derfor på den sikre side, når du vælger Drøhse – Tømrer & Snedker.

Indhent byggetilbud

 

Vil du gerne have et tilbud på dine byggeprojekter? Så udfyld alle felterne herunder, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et godt tilbud til dig.​