TØMRER & SNEDKER

Tømrer i Tønder

Har du brug for en dygtig tømrer i Tønder? Så kontakt Drøhse ­­– Tømrer & Snedker ApS

Vi udfører alt indenfor tømrer- og snedkerfaget i hele Tønder Kommune, og vi har mere end 40 års erfaring med alt lige fra parcelhus- og staldbyggeri til de mere specielle opgaver som kirker, museer og herregårde. Samtidig har vi med vores snedkerværksted en unik mulighed for at specialfremstille kvalitetsløsninger til din ejendom.

Privatkunde i 6270 Tønder og omegn

Drøhse – Tømrer & Snedker ApS kan hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Uanset om du drømmer om et walk-in-closet, nybyggeri af et hus eller et sommerhus, algebehandling af tag og belægning, en ny udestue, døre, vinduer eller en ny trappeopgang. Med andre ord: Vi kan hjælpe dig med alle dine boligdrømme – store som små.

Du kan læse mere om nogle af de projekter, vi har været ansvarlige for her. Se for eksempel, hvordan vi stod for tømrer- og snedkerarbejdet, da det fredede husmandssted i Skovbølling skulle renoveres og restaureres i overensstemmelse med de teknikker, der blev brugt i 1930’erne.

Erhvervskunde i 6270 Tønder og omegn

I Tønder har vi stået for energirenoveringen af Lovruphus, som blandt andet blev hulmursisoleret, fik nyt tag, nye kviste, nye lofter og nyt inventar. Drøhse ­­– Tømrer & Snedker ApS var hovedentreprenør på opgaven, som blev udført for Miljø- og Fødevareministeriet.

Vi udfører erhvervsbyggeri i hele Tønder Kommune både som fag- eller hovedentreprenør. Vi sikrer, at dit erhvervsbyggeri lever op til dine ønsker og behov.

For erhvervskunder udfører vi:

  • Energirenovering – vi lægger en plan, så din ejendom energirenoveres i den rigtige rækkefølge
  • Ombygning – vi tilpasser og optimerer dine lokaler efter netop dine behov
  • Serviceaftaler – med en fast serviceaftale rykker vi altid hurtigt ud, når du har brug for det
  • Staldbyggeri – vi tager højde for funktionalitet, driftsøkonomi og udseende, og selvfølgelig også lovgivning og miljøkrav
  • Tagrenovering – vi rådgiver om valg af materiale og er med hele vejen fra levering til montering

Drøhse ­­– Tømrer & Snedker ApS er til rådighed i hele Tønder Kommune med postnumrene 6270 Tønder, 6240 Løgumkloster, 6280 Højer, 6780 Skærbæk, 6792 Rømø, 6535 Branderup J, 6534 Agerskov og 6520 Toftlund

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du skulle have brug for lidt faglig vejledning.